Літературна кав'ярня та майстер-клас з малювання кавою



14 квітня о 13:00 Бібліотека ім.П.Й.Панча (вул.Велика Васильківська, 90) запрошує до себе на творчу зустріч з поетесою Наталією Чісліною.
На вас чекають презентація проєкту "Літературна кав'ярня", поетичні читання та майстер-клас з малювання кавою.
Участь безкоштовна.

Перегляд документального фільму "Остання принцеса Кореї""

4 квітня у Кіноклубі при бібліотеці П.Й.Панча дивились документальний фільм-розслідування Уляни Скицької "Остання принцеса Кореї" про українку та бібліотекарку Юлію Муллок, яка одружилась з корейським принцем Ї Гу. Її життя навіть після такого непередбачуваного повороту ніяк не назвеш щасливим, але ця жінка, не дивлячись на виклики долі, зробила у своєму житті багато добрих справ. Переїхавши до Кореї Юлія почала займатись благодійністю. Опікувалася сиротинцями, для яких організовувала поставки вживаних речей із США. 
Відкрила швейну майстерню та крамницю, де продавали одяг, який шили люди з інвалідністю. Вона вчила їх працювати за швейною машинкою. Для багатьох це було єдиним способом заробітку, тож між собою її називали "Великою мамою".
Юлія ніколи не бувала в Україні. Однак називала себе українкою:
– Коли я оглядаюсь на своє життя, то дивуюсь, як українська дівчина з Пенсильванії без соціального статусу могла опинитись у такому палаці. Таке не сплануєш. Воно просто стається.