Бібліотекарі та школярі разом майстрували орігамі сердечка до Дня святого Валентина

14 лютого – День святого Валентина, день, коли усі дарують один одному подарунки та виражають близьким свої почуття. 
Бібліотекарі київської публічної бібліотеки ім.П.Й.Панча вирішили зробити цей день ще більш особливим для школярів, організувавши майстер-клас з орігамі сердечок.
На урок завітали учні 2-В класу Українського колежу ім.В.О.Сухомлинського (сш №272). Бібліотекарі радо зустріли їх, розповіли про історію свята Валентина та про традиції дарувати сердечка.
Після цього розпочався майстер-клас. Бібліотекарі навчили школярів, як з простого квадратного аркуша паперу зробити красиве орігамі-сердечко. Діти з радістю й азартом майстрували свої сердечка, обираючи різні кольори паперу та додаючи власні елементи декору.
В результаті майстер-класу кожен школяр мав власноруч зроблене орігамі сердечко, яке міг подарувати близькій людині, другу чи подрузі.
"Ми дуже раді, що змогли організувати цей майстер-клас для школярів", - поділилась бібліотекарка Тетяна Алексюк. "Це був чудовий спосіб не лише познайомити дітей з традиціями Дня святого Валентина, а й дати їм можливість зробити своїми руками оригінальний подарунок", - каже бібліотекарка Поліна Путінцева.
Учні також були задоволені майстер-класом. "Це було дуже цікаво", - сказала другокласниця Аня. "Я ніколи раніше не робила орігамі, але тепер я знаю, як зробити сердечко. Я подарую його своїй мамі".
Майстер-клас з орігамі сердечок став чудовим прикладом того, як бібліотеки можуть співпрацювати зі школами, щоб зробити День святого Валентина незабутнім для дітей.