Благодійна зустріч команди "В’язана турбота"

22 грудня до нас знову завітала команда в'язальниць В'язана Турбота, які не покладаючи рук продовжують працювати на благо ЗСУ. Частина зв’язаних шкарпеток вирушає у бік Куп’янська, а друга частина новорічних подарунків вже прямує у бік Донецька.
Дівчата роблять велику справу, за що їм наша щира вдячність💙💛.
Чекаємо на наступні зустрічі!

Концерт-презентація "Райські яблучка"

У такі складні часи, які випали на долю наших сучасників, зустрічі однодумців необхідні людям як повітря. Таким живільним ковтком для присутніх став концерт-презентація "Райські яблучка", що відбувся у Центрі вільного спілкування "Діалог" Товариства "Знання" України 22 грудня цього року.
У концерті брали участь: 


Володимир Петровський, громадський уповноважений з прав людей з інвалідністю, Голова Всеукраїнської громадської організації "Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів".


 Анатолій Рибін, автор-виконавець власних пісень


Ліда Телятнікова, солістка вокального ансамблю "Київські соловейки" Київської дитячої музичної школи № 29 у супроводі концертмейстера Вадима Колоска. Після виконання концертної програми Ліда передала дві свої картини для наших воїнів на фронт.


Ігор Жук, бард, письменник, автор радіо-вистав, сценаріїв понад 30 фільмів студії "Киевнаучфильм", який виконав багато своїх та перекладених українською пісень.


Ірен Роздобудько, українська письменниця, ілюстраторка, сценарістка, волонтерка, яка представила публіці свою нову книжку "Райські яблучка". Книга складається з веселих і водночас сумних оповідань, які авторка почала публікувати у фейсбуці на початку повномасштабного вторгнення, перебуваючи в оточеному Києві і намагаючись підтримати жителів міста. Перший наклад книжки розповсюджуватиметься виключно бібліотеками, тож пропонуємо нашим читачам уважно слідкувати за новими надходженнями.


Людмила Грабовенко, членкиня Наглядової ради Міжнародної громадської організації "Федерація жінок за мир у всьому світі" представила свою неймовірну колекцію українських хусток, серед яких почесне місце займає дбайливо збережена трьохсотлітня автентична хустка.

Англійська у бібліотеці ім.П.Й.Панча

У п’ятницю, 22 грудня у бібліотеці ім.П.Й.Панча відбулося вже традиційне заняття з англійської мови. Хоч наприкінці зустрічі пролунала повітряна тривога, учні розглянути засвоїти основні завдання. Щиро вдячні пані Наталії Рудій за незмінну професійність та турботу!
Остання зустріч цього року відбудеться 29 грудня. Тож, якщо хтось хотів приєднатися до нас, запрошуємо на 12:30 за адресою вул.В.Васильківська, 90.