Українська фантастика: В пошуках нових світів

Злива не завадила шанувальникам творчості, а також тим, хто цікавиться українською фантастикою 21 квітня зібратися у затишному просторі бібліотеки ім.П.Й.Панча на творчу зустріч з сценаристкою, кіноредакторкою, відомою письменницею-фантасткою Катериною Пекур. Модерував захід Олександр Родіонов, керуючий книгарнею Сковорода book.
Під час зустрічі Катерина Пекур поділилася з публікою своїми думками про стан української фантастики, про те, які теми та сюжети цікавлять її як письменницю, як вона шукає натхнення для своїх творів, про історію створення ТО ЛІТавиця і представила деякі твори авторів цього творчого об'єднання. А ще письменниця поділилася своїм баченням розвитку літературного процесу в Україні та майбутнього української фантастики в цілому.
Також пані Катерина трошки відкрила таємницю нової збірки авторів ТО ЛІТавиця "Корчма на перехресті світів", яка невдовзі має побачити світ. Класичне, міське та українське фентезі, магічний реалізм, постапок, кіберпанк, м’яка наукова фантастика від Катерини Пекур, Віри Балацької та ще дев
'яти українських авторок та авторів – сплетуться разом, щоб розповісти про людей (і інших істот), які наважилися діяти і міняти світ. 
Пані Катерина зачарувала публіку своїм щирим гумором, ерудицією та любов'ю до літератури. Всі присутні отримали незабутні враження та заряд натхнення від спілкування з талановитою письменницею.
Дякуємо пані Катерині за цікаву та змістовну зустріч і подаровані бібліотеці книжки! 
З нетерпінням  чекаємо на презентацію нової збірки у нашій бібліотеці❤️
Подивитись прямий етер з зустрічі можна на фейсбук-сторінці Бібліотеки Панча на Олімпійській.