Курси англійської мови у бібліотеці

Сьогодні відбулося останнє цього семестру заняття з англійської у бібліотеці ім.П.Й.Панча. Бажаємо нашим студентам добре відпочити під час літніх канікул та з новими силами та натхненням зустрітися за місяць
Для тих, хто хоче приєднатись до групи, уся додаткова інформація
за тел. (044)287-40-46.

Науково-популярна лекція "До витоків легендарної річки. Український Йордан"

У середу, 5 червня, о 14:00 запрошуємо вас на науково-популярну лекцію "До витоків легендарної річки. Український Йордан". Лектор - Вадим Перегуда, історик, краєзнавець.
У лекції йтиметься про дослідження річки Почайна та пошук її витоків.
Вхід вільний.

"Війна не має забуття". Всесвітній день безневинних дітей - жертв агресії

Міжнародний день безневинних дітей, які постраждали від агресії, відзначають у світі щорічно 4 червня. Його було запроваджено відповідно до постанови Генеральної Асамблеї ООН від 19 серпня 1982 року. 
В Україні 4 червня вшановують пам'ять дітей, які загинули від агресії РФ, згідно з постановою Верховної Ради України від 01 червня 2021 року "Про вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України".
Щасливе дитинство можливе, коли в країні панує мир. На жаль, Росія позбавила мирного життя мільйони українських дітей. З початку великої війни Росії проти України 550 маленьких українців загинули, понад 1351 отримали різні поранення. Близько 20 тисяч наших дітей Росія депортувала, понад 2 тисячі вважаються зниклими безвісти.
Діти - це наше майбутнє, генофонд нації. Найстрашніше - їхні страждання та смерть. Цим злочинам росіян немає жодного виправдання. Немає прощення. Вічна пам'ять і вічний спокій невинним душам.
До цієї дати бібліотека ім. П. Й. Панча підготувала фотодокументальну виставку "Війна не має забуття".