Закохана у глину та життя

Урочисте відкриття виставки творчого доробку мисткині Наталії Бойко відбулося сьогодні у нашій бібліотеці.
Пані Наталія – талановита художниця, гончарівна, що проводить майстер-класи як у дитячій студії, такі у шпиталі для наших поранених воїнів, робить арт-лоти для аукціонів та збирає донати на ЗСУ.
"Я закохана у глину", - так каже про себе сама майстриня. Її картини вражають глядачів глибиною емоцій, позитивною енергетикою, майстерним володінням кольором та оригінальним баченням світу.
На виставці представлені роботи художниці, створені протягом останніх років в унікальній авторській техніці, а також гончарні вироби - свистульки, фігурки, брязкальця, дзвоники, створені у різних техніках.
Також на виставці експонуються роботи учениці пані Наталії 12-річної Анастасії Сочікан. Роботи юної художниці та гончарівни сповнені кольору та щирої радості буття. 
Після відкриття виставки відбувся майстер-клас з гончарства, на якому усі охочі могли власноруч зліпити з глини фігурки тварин, зайчика або коника за вибором.

Гості заходу із захватом занурилися у медитативне заняття, використовуючи унікальну можливість спробувати себе в гончарному мистецтві та отримали багато позитивних емоцій та нових знань. Усі іграшки вийшли чудові, навіть у тих, хто тільки вперше познайомився з ліпленням з глини. Наша книгозбірня вже вкотре доводить, що у бібліотеці можна не лише читати книги! ❤️
Ми щиро вдячні майстрині Наталії Бойко за співпрацю та запрошуємо всіх на нові цікаві заходи.