Творча зустріч з письменницею та мисткинею Лесею Шиденко

8 березня у затишному просторі бібліотеки ім.П.Й.Панча зібралися шанувальники літератури, щоб поспілкуватися з відомою українською письменницею Лесею Шиденко. Представляти пані Лесю нашому читачу не потрібно - нещодавно у нашій бібліотеці відбулася презентація романа-сповіді "Переддень життя", який зачарував читачів глибиною й щирістю емоцій та майстерним володінням словом. 
На зустрічі пані Леся поділилась з присутніми історією свого становлення як письменниці, розповіла про джерела натхнення та творчі задуми.
Відверта розповідь авторки про особистий досвід, секрети написання книг та цікаві факти з життя не залишила байдужими жодного з присутніх, які з неабиякою увагою слухали розповіді письменниці, а щирість та емоційність її виступу зворушили багатьох та викликали жваву дискусію. 
На завершення зустрічі пані Леся зачитала свої оповідання й поезії, та подякувала усім за щирий інтерес до її творчості.
Творчий вечір з Лесею Шиденко став справжньою подією для шанувальників літератури. Це була не просто зустріч з письменницею, а щира розмова про життя, творчість та силу слова.
Бібліотека ім.П.Й.Панча дякує пані Лесі за незабутні враження та сподівається на нові зустрічі!

Англійська у бібліотеці

Святковий день не відміняє занять з англійської! Сьогодня, як завжди по п'ятницях, наші незламні студенти опановували тонкощі англійської граматики.
Приєднуйтесь і ви, заняття проходять щоп'ятиці о 12:30 у бібліотеці ім.П.Й.Панча (вул.Велика Васильківська, 90).

Відкриття художньої виставки майстрині Наталії Бойко "Краплини сонця у вирії війни" та майстер-клас з гончарства

17 березня о 13:00 запрошуємо на відкриття художньої виставки члена спілки народних майстрів України, гончарівни, художниці Наталії Бойко "Краплини сонця у вирії війни".
Пані Наталя - Народний майстер України з 2018 року. Бере участь у виставках Спілки художників України, фестивалях-ярмарках музеїв Пирогово та Опішного.
Дуже люблить ліпити з глини народні іграшки, які за стилем близькі до опішнянських. Вчилася у Василя Онуфрійовича Омеляненка та Андрія Ільїнського. Іграшки пані Наталі є в фондах музею заповіднику українського гончарства в Опішному.
Пані Наталя вважає, що Всесвіт - то велика квітка, тому любить малювати свої відчуття життя й людей квітами. Всі життєі події можна прочитати у її картинах.
О 13:45 відбудеться майстер-клас з гончарства, попередній запис за тел.(044)287-40-46.