Весняне прибирання біля бібліотеки: спільними зусиллями до чистоти та затишку!

Як тільки погода на вулиці порадувала сонячним теплом, колектив бібліотеки ім.П.Й.Панча організував та провів весняне прибирання території біля свого приміщення.З радістю та ентузіазмом бібліотекарі взялися за роботу:
  • Очистили клумби від торішнього листя та сміття.
  • Підмели доріжки та тротуари.
  • Помили вікна та підвіконня
Завдяки спільним зусиллям територія бібліотеки засяяла чистотою та оновленим виглядом.
Прибирання – це не лише турбота про чистоту, але й про створення затишного та комфортного простору для відвідувачів бібліотеки.
Ми щиро дякуємо всім, хто долучився до весняного прибирання!








Презентація книги Віри Балацької "Рожевий светрик": Книга, що заряджена на Перемогу

Цієї сонячної та по-справжньому літньої неділі у бібліотеці ім.П.Й.Панча свою нову збірку оповідань презентувала письменниця-фантастка, представниця ТОЛітавиця  чарівна Віра Балацька. 
Авторка розповіла, про те, як вона писала книгу, про що хотіла сказати читачам, звідки черпає натхнення, про свою роботу вчителькою української мови та літератури у гостомельському ліцеї №1, про початок повномасштабного вторгнення і те, як воно змінило життя її та мільйонів українців.
Пані Віра мешкає у Гостомелі біля аеропорту ім.Антонова, тож зранку 24 лютого вона опинилася у самому вирі воєнних подій, які зрештою стали підгрунтям для творчості. Книга "Рожевий светрик" складається з низки фантастичних оповідань як про Україну майбутнього, де візит на Марс можна здійснити під час своєї звичайної відпустки, так і про наше сьогодення у Великій війні, де наші герої - патріотичні вовкулаки та харизматичні відьми, ось тільки Зло залишається собою. Це історії про кохання, дружбу, втрату та надію і, як каже сама авторка, книга заряджена на Перемогу.
"Рожевий светрик" не залишить байдужим жодного читача. Це книга, яка змусить вас сміятися, плакати та замислюватися над життям. Гості заходу відзначили, що оповідання Віри Балацької щирі, зворушливі та сповнені глибокого сенсу.
Вітаємо пані Віру з виходом нової книги та бажаємо творчого натхнення у всіх починаннях. Нехай ваша фантазія не знає меж, а ваші задуми завжди втілюються в життя.
А наших читачів запрошуємо до бібліотеки насолодитися сучасною українською фантастичною прозою.