Василь Добрянський: "Немає високої літератури, є література, яку читають"

Найбільший книжковий ярмарок "Книжкова країна", що проходив днями на ВДНГ, дійсно став справжнім святом для всіх любителів книг.
Багато цікавих письменників з усієї України завітали до цього книжкового раю, щоб поділитися з читачами своєю творчістю.
Бібліотека ім.П.Й.Панча не могла пропустити таку чудову можливість, і ми з радістю запросили до себе в гості відомого письменника, Василя Добрянського, володаря чисельних нагород та відзнак, зокрема Гран-прі (перша премія) в номінації «Романи» Міжнародного конкурсу романів, кіносценаріїв, п'єс та пісенної лірики «Коронація слова» — 2019 за роман «Зламані сходи».
Зустріч з Василем Добрянським стала справжньою подією для наших читачів.
Письменник поділився з нами історією свого творчого шляху, про те, як народжуються його ретроромани, що для нього означає бути письменником, розкрив таємницю свого псевдоніму (Борис Крамер) та відповів на запитання, чому зараз він пише під своїм справжнім ім
'ям. Автор також розповів про твори, що зараз знаходяться в процесі написання, свої вже видані книжки, зокрема про роман "Пані Валевська. Фатальна жінка Наполеона", та своїх планах на майбутнє. 
Зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері, завершившись автограф-сесією, а бібліотека отримала в подарунок від автора дві книжки, які незабаром шукайте не наших полицях.
Ми щиро вдячні Василю Добрянському за те, що він знайшов час для зустрічі з нашими читачами. Це була чудова можливість для них познайомитися з його творчістю та поспілкуватися з ним особисто.
Запис прямого ефіру зустрічі Василя Добрянського із читачами можна переглянути на фейсбук-сторінці нашої бібліотеки.