Український інститут книги як рушій української літератури

У час, коли наша держава веде боротьбу за свою незалежність, особливо важливо підтримувати українську культуру. Адже саме через літературу ми передаємо з покоління в покоління свої цінності, історію та ідентичність.
Український інститут книги робить значний внесок у розвиток української літератури, забезпечуючи доступ до нових видань та популяризуючи українську книгу в Україні та за кордоном.
Запрошуємо вас на нашу книжкову виставку, на якій представлені найцікавіші новинки української літератури від УІК, серед них:
  • "Як українці зруйнували імперію зла" Олександра Зінченка – захоплива історія про здобуття Україною незалежності.
  • «Код нації. Збірка есеїв про Гуцульщину» Дмитра Пожоджука – подорож у серце української культури через призму гуцульських традицій.
  • "Вбити імперію зла: Росія – вічний ворог України" Юрія Щербака – аналіз історичних коренів російсько-українського конфлікту.
Ці та багато інших цікавих книг чекають на вас.
Приходьте до нас, читайте українською та підтримуйте свою країну.

Розмовний клуб англійської мови «Talk Time»

Сьогодні в нашій бібліотеці відбулося чергове зібрання розмовного клубу з англійської мови "Talk Time".
Зустріч у клубі "Talk Time" - це не лише можливість попрактикуватися в англійській мові, але й чудовий спосіб розширити коло своїх знайомств та отримати нові знання.
Якщо ви хочете покращити свою розмовну англійську мову та знайти нових друзів, тоді завітайте до нашого розмовного клубу "Talk Time" щовівторка об 11:00.

Книжкова виставка "Ментор людських душ" (До 60-річчя від дня народження сучасного українського письменника та есеїста Степана Процюка)

«Степан Процюк — це автор, про якого можна говорити у різних планах, можна про нього та про його наречену-літературу, в яку той закоханий до нестями і експериментує з нею від невимовності почуття. Це автор для мужніх, для тих, хто не боїться зазирати у притемнені куточки підсвідомого, знати справжню етимологію людських вчинків, досліджувати тілесність, гріх і форми покути».
Богдан ПАСТУХ, 
літературний критик

Степан Васильович Процюк – сучасний український письменник, якого вважають одним із найконтроверсійніших письменників-інтелектуалів – народився 13 серпня 1964 року в селі Кути, Бродівського району на Львівщині у сім'ї політв'язня. «Комунізм зіпсував життя моєму батькові, відтак моїй родині, відтак значною мірою і мені в молоді роки», – згадує письменник. У два з половиною роки, ще не вміючи читати, Степан знав сорок імен та прізвищ українських письменників з антології поезії XIX - початку XX століть, укладеної Максимом Рильським.