Мандрівка у часі: Презентація книги про Миколаївський костел

Вчора ввечері у затишній атмосфері бібліотеки ім.П.Й.Панча відбулася презентація довгоочікуваної книги відомого києвознавця Аркадія Третьякова "Костел святого Миколая у Києві". Ця подія зібрала багато шанувальників історії та 
архітектури Києва, й просто небайдужих киян.
Пан Аркадій детально розповів про історію створення костелу, його архітектурні особливості та непросту долю. 
Наче перегортаючи сторінки старого альбому, ми разом з автором пройшли шлях від перших забитих у землю паль до сучасного стану будівлі. Слухачі з захопленням слухали про таємниці, які приховує цей величний храм, а також про перспективи його подальшого відновлення.
Після презентації відбулася жвава дискусія, під час якої присутні мали змогу поставити запитання автору та поділитися своїми враженнями. Також читачі відзначили важливість таких заходів для збереження історичної пам'яті міста.
Щиро дякуємо Аркадію Третьякову за цікаву презентацію та чекаємо виходу його наступних книжок!













Барви подяки: яскравий витвір дитячої творчості

У нашій бібліотеці запанувала особлива атмосфера свята та вдячності - з нагоди Дня вчителя відбулося відкриття яскравої виставки дитячих малюнків під назвою "Барви подяки". Маленькі художники створили справжній вибух кольорів та емоцій, щоб висловити вдячність своїм улюбленим педагогам.
Дитячі малюнки – це справжні шедеври, створені з любов'ю та повагою. Кожен малюнок як маленька історія, яка розповідає про почуття дитини до свого вчителя.
На виставці представлені малюнки на різноманітні теми: улюблені спортивні заняття, природа, казки, квіти. Кожен малюнок має свою неповторну індивідуальність і передає особливий настрій.
Виставка "Барви подяки" це справжнє свято! Яскраві кольори, атмосфера творчості створюють незабутнє враження.
Ми щиро вдячні юним митцям та керівнику дитячого Клубу мистецтв "Райдуга" Тетяні Золотухіній у допомозі в організації виставки.
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати нашу виставку!