Презентація детективного фентезі "Інститут шляхетних убивць" Валерії Малахової

Сьогодні у читальній залі бібліотеки було дуже гаряче - співавторки Валерія Кондрашова та Марія Веліканова, представниці ТО Літавиця, яки публікуються під псевдонімом Валерія Малахова презентували своє детективне фентезі "Інститут шляхетних убивць". В романі фігурують демониці, некроманти, потойбіччя, неприкаяні душі, ніжні (та не зовсім) інститутки, святі (або не дуже) отці, рецепти зберігання яєць та ще багато цікавого та корисного для молодих дівчат (й не тільки для них).
Авторки розповіли про те, який тернистий шлях долають вітчизняні автори фантастики та фентезі, розкрили деякі секрети написання романів вдвох й дозволили трохи зазирнути за лаштунки продовження "Інституту", а також відповіли на запитання присутніх.
"Інститут шляхетних убивць" – це захопливий детективний роман-фентезі, що розповідає про інститут, де навчають молодих дівчат мистецтву магії (ой, і зовсім не цьому!), який не залишить байдужим жодного любителя детективів, фентезі та доброго гумору.
Гості заходу поділилися своїми враженнями від роману та відзначили, що сюжет книги динамічний, а персонажі харизматичні та неординарні.
Дякуємо Валерії та Марії за цікаву розповідь. Бажаємо творчого натхнення та чекаємо на презентацію продовження "Інституту шляхетних убивць" у нашій бібліотеці!



Творча зустріч з письменником Василем Добрянським

Автор захопливих детективів і історичних романів приїде з Івано-Франківщини, щоб розповісти вам про свою творчість. Його книжки написані чудовою мовою, характеризуються глибоким психологізмом і неймовірним знанням історії.26 квітня о 17:00 приходьте до бібліотеки ім.П.Й.Панча (вул.Велика Васильківська, 90), щоб познайомитись з Василем Добрянським, володарем І премії "Коронація слова-2019" за роман "Зламані сходи" та більше узнати про його новий роман "Пані Валевська. Фатальна жінка Наполеона".
Вхід вільний.

Нашій бібліотеці знову подарували книжки

📖Бібліотека отримала чудовий подарунок від нашої постійної читачки - дев'ять книг популярних авторів. Цей дарунок стане чудовим доповненням до фонду.
Колектив бібліотеки щиро дякує своїм читачам, які навіть у такі складні часи не полишають робити добрі справи!❤️