Розмовний клуб англійської мови «Talk Time»

Сьогодні в нашій бібліотеці відбулося чергове зібрання розмовного клубу з англійської мови «Talk Time». 
Щовівторка Ви маєте можливість у клубі "Talk Time" не тільки попрактикуватися в розмовній англійській мові, але й розширити коло своїх знайомств та отримати нові знання.
Отже, якщо ви захочете покращити свою розмовну англійську мову та знайти нових друзів, тоді завітайте в бібліотеку ім. Петра Панча до нашого розмовного клубу «Talk Time» щовівторка об 11:00.

"Душу - Богові, життя - Україні, честь - для себе" (Книжкова виставка до Дня Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисників і захисниць України та Дня козацтва)

1 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці відзначають День захисників і захисниць України та День козацтва.
Ця дата вибрана не випадково. З давніх-давен Богородиця була покровителькою українського козацтва й усіх українських збройних формувань. Нагальна потреба у святкуванні Дня захисників і захисниць України на загальнодержавному рівні особливо гостро постала після російської окупації Криму та початку воєнних дій на території Донецької та Луганської областей.
Цього дня українці вшановують усіх захисників, які, не шкодуючи власного життя, борються за мир, свободу і незалежність нашої держави.
У День захисників і захисниць України щиро бажаємо усім нам найшвидшої Перемоги!