14 лютого - Міжнародний день дарування книг

📚14 лютого в усьому світі відзначається чудове свято - Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day), який має на меті популярізацію читання та посилення інтересу до відвідування бібліотек.📖Читати книги - це відкривати для себе нові світи, набувати нових знань, навичок, а зрештою і друзів.
❤️14 лютого ви можете зізнатися у коханні не тільки близькій людині, а й читанню, книгам та вашій улюбленій бібліотеці. Приходьте до нас разом, приносіть із собою частинку свого тепла та всесвіту!
Ми щиро вдячні кожному другу бібліотеки, який подарував нам книгу. Обіймаємо кожного з вас!🤗

Відеоогляд книги "Ad libitum" Тетяни Стрижевської для закоханих у Київ

Це відео на нашому тік-ток каналі набрало вже більше 2000 переглядів, хоча свого часу книжка "Ad libitum" (у перекладі з латини — «вільно») Тетяни Стрижевської була незаслужено непомічена і за всі роки її видавали читачам нашої бібліотеки тільки одного разу.
Це роман про Київ і для киян. Це роман про кохання і для закоханих. Це не легке чтиво, а оригінальне плетиво думок, мандрівок, почуттів. Це книжка про минуле й сучасне. Герої зустрічаються у місті, вони живуть у місті, вони живуть містом, вони блукають ним, вони кохають, вони відчувають, вони пізнають. Що ховається за назвою роману Тетяни Стрижевської «Аd libitum»? Читайте - і тільки так дізнаєтесь правду. Він, вона, Київ — нічого зайвого.