"Вклоняюсь, вчителю, тобі" (Книжкова виставка До Дня вчителя)

У першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти. До цього свята бібліотека ім. П. Й. Панча підготувала книжкову виставку "Вклоняюсь, вчителю, тобі".
Всесвітній День освітян за рішенням ЮНЕСКО з 1994 року відзначають 5 жовтня. В Україні День вчителя відповідно до Указу Президента від 11 вересня 1994 року святкують щорічно в першу неділю жовтня.
Професія вчителя - одна з найбільш шанованих, найпочесніших і найвідповідальніших, тому що в руках педагогів - майбутнє країни, від вчителя багато в чому залежить формування світогляду молодого покоління, його переконань.
Тому принагідно ми щиро вітаємо вчителів - тих, хто у надскладних умовах воєнного часу продовжує навчати й піклуватися про дітей, тих педагогів-переселенців, хто не зрадив Україну, а також тих освітян, хто зі зброєю в руках став на її захист. Низький вам уклін і побажання міцного здоров'я та натхнення! Також ми щиро вдячні нашим захисникам за те, що маємо суверенну українську державу, з якою пов'язуємо щасливе майбутнє наших дітей. Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар