Віртуальна мандрівка «Польова квітка українського живопису Катерина Білокур»

Про цю неймовірну місткиню Олесь Гончар колись написав так: «Її життєпис– то як роман, сповнений драматизму, де було й нерозділене кохання, і чиєсь нерозуміння, де були й конфлікти з близькими людьми, і причиною всьому була та ж таки одержимість, нездоланна відданість мистецькому покликанню». Той з вас, хто прочитає хоча б обрані сторінки цього роману, приречений повертатися до нього знов і знов, аби захоплюватися, співчувати і дивуватися.
Ставши учасниками Віртуальної інтелектуальної мандрівки «Польова квітка українського живопису Катерина Білокур», ви дізнаєтеся про дитинство та юнацькі роки, жагу до творчості, що стала головним сенсом життя Катерини Білокур, історію створення найвідоміших її картин і ще багато цікавих фактів з життя славетної української художниці.
Автором лекції, ілюстрованої авторськими світлинами, є історик та культуролог, Заслужений працівник культури України Світлана Петровська.
Лекція відбудеться у вівторок, 4 червня, о 14:00 за адресою: вул. Велика Васильківська, 90, Бібліотека імені Петра Панча ЦБС Голосіївського району.
Вхід вільний.

Немає коментарів:

Дописати коментар