"Кримські спогади" художника Сергія Свідерського

13 жовтня бібліотека імені Петра Панча запросила всіх бажаючих у подорож до Криму. Виставка "Кримські спогади" Сергія Свідерського стала справжнім подарунком для шанувальників живопису.
Прозорі пастельні фарби, сонячні пейзажі, морські бризи – все це передано на полотнах художника з неймовірною майстерністю. Кожна картина – це маленький шматочок кримської душі, закарбований в пам'яті автора.
Під час творчого вечора Сергій Свідерський розповів про своє натхнення, про те, як народжуються його роботи. Його слова, ніби пензель, малювали перед нами картини сонячних пляжів, величних гір і затишних кримських двориків.
Гості заходу мали змогу насолодитися пейзажами Криму, закарбованими на полотнах майстра. Кожна картина – це окрема історія, спогад про сонячні дні, море та гори. Під час творчого вечора Сергій Свідерський поділився історіями створення своїх робіт, розповів про своє натхнення та бачення Криму.
Відвідувачі заходу мали змогу поспілкуватися з художником та поставити запитання. Атмосфера вечора була теплою та дружньою, а роботи художника залишили незабутнє враження.
Дякуємо пану Сергію за можливість подорожувати українським Кримом, таким, яким його памятає більшість з нас.
Запрошуємо усіх бажаючих поринути у захопливу подорож Кримом, виставка відкрита по буднях з 11:00 до 19:00, у неділю з 11:00 до 17:45.









Немає коментарів:

Дописати коментар